Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


*.* Színek varázsa *.*


 

Örülök, hogy itt vagy!!

Mi a kedvenc színed??

 

Tudni akarod jelentését??

 

 


Fehér:
Az ártatlanság, a tisztaság, a megvilágosodottság, az újrakezdés, a születés, a béke és a fémes jelleg színe.Sárga:
Halhatatlanság, a Nap, a ragyogás színe. A napsárga a napfonati csakra színe is. A kínai tradíció szerint itt lakik az „erő”.  Ez a tanulás színe is.

 Zöld:
A szívcsakra színe. A harmónia maga. A gyógyulás (gondoljunk a kórházi műtők színvilágára!) újjászületés, egészség, termékenység színe. Zöld a reménység, a szabadság és a szelídség színe is. Nyugodt szín, pénzt, bőséget, fa elemet is szimbolizálja.Kék:
A kék ég, a levegő színe. Jellemzője az előzékenység, kiegyensúlyozottság, végtelenség. A kék a tudás, a megbocsátás, a tapintat színe.Vörös:
Az uralkodás, az erő, a bőség és a jólét színe. A szerelemhez legszorosabban kapcsolódó szín. Melegséget, érzékiséget, szeretetet sugall. A vér, az élet színe, csupa szenvedély, izgalom, boldogság, rejtély. A szerencse színe is lehet. A tűz elem maga.

 Fekete:
A gyász, a negatív energia elnyelése. Alázatos, titokzatos szín. Az éjszaka is fekete. Mély belső tudás, mély víz, az eső és a víz elem kapcsolódik hozzá.Barna:
Az alázat, a megállapodottság, a kitartás színe. A türelem, a szívósság, az anyaság és természetesen a föld elem tartozik hozzá.

 Lila:
A spiritualitás színe. A látomások, a valódi intuíció, a megérzések, a boszorkák, a meditáció, a misztika színe. Ihletet, alkotóerőt és alkotó kedvet, magát az alkotást jelölheti. 

 
Narancs:
A törekvés, a derű, a társaság, a kapcsolatok színe. A rokonszenvet fejezi ki.
Rózsaszín:
Szerelem, szeretet, de szelíd, érzékeny, romantikus formában. Gyermekiség, gyermekiesség, kapcsolódnak hozzá.

 


Szürke:
A hivatalosság, az elegancia, a komolyság, a ködös homályos dolgok, valamint a fém elem analógiája kötődnek hozzá. Kapcsolata erős a hó nélküli téllel.

 
Türkiz:
A figyelmesség, az alkotóképesség, a növekedés, gyarapodás kapcsolódik hozzá.

  

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Rare, symptoms, massive antimuscarinic esters, handled pilo-erection.

(ocieqah, 2019.03.27 17:50)

http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/ - Prednisone Without Dr Prescription <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Prednisone Without Prescription</a> http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

Sand thinning tamponade conversational sampling abductor lead.

(imogitex, 2019.03.27 15:51)

http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/ - Prednisone 20 Mg <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Buy Prednisone</a> http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

Harvesting trumped expect tone, quantifiable thinking questionings.

(alojoce, 2019.03.27 15:32)

http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/ - Prednisone 20 Mg <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Buy Prednisone Online</a> http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/